Ervaringen van cliënten

Psycholoog Emmen - Therapeut Pitrik

Op mijn profiel op therapiepsycholoog.com staan reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Hieronder kun je een aantal van deze ervaringen lezen.Psycholoog Emmen – Pitrik

5 / 5 sterren –
“Inmiddels heb ik alweer een aantal gesprekken met Pitrik achter de rug, en ik ben nog steeds blij dat ik op advies van een vriendin bij haar terecht ben gekomen.

Wat me tijdens het eerste gesprek gelijk opviel was haar oprechte belangstelling, maar ook het feit dat ze echt de tijd neemt. Ze breekt je niet midden in een verhaal af omdat de tijd erop zit, maar ze neemt de tijd om het netjes af te ronden.

Pitrik neemt je als mens serieus en ze zorgt ervoor dat je je minder ongemakkelijk voelt over je eigen emoties en gedachten, maar ook dat je ze beter begrijpt, ze accepteert en ermee om leert te gaan.”
Psycholoog Emmen – Pitrik

5 / 5 sterren –
“Wat me meteen opviel toen ik bij Pitrik kwam was dat ze heel rustig en belangstellend is. Dat ze echt luistert en echt geïnteresseerd is. Ze leeft mee en ze geeft de juiste feedback wanneer dat nodig is.

Ik voel me helemaal op mijn gemak bij Pitrik en ik gun het iedereen die een probleem heeft om bij haar terecht te komen.”
Psycholoog Emmen – Pitrik

4 / 5 sterren –
“Ik had veel problemen met mijn moeder en met met mijn partner. Pitrik leerde mij inzien dat mijn gezin van herkomst zo veel invloed heeft gehad op mij dat het doorwerkte in de relatie met mijn partner.

En natuurlijk weet je altijd wel dat het belangrijk is uit wat voor gezin je komt, maar dat het nog zo doorwerkt in latere relaties had ik niet echt door.

Gelukkig heb ik door de gesprekken met Pitrik geleerd wat mijn eigen inbreng was in de problemen en leerde ik breder kijken. Zij heeft me echt op weg geholpen.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


Psycholoog Emmen
Ervaringen van cliënten
Ik voel me helemaal op mijn gemak bij Pitrik. >> Lees verder...
Psycholoog Emmen
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

lvpw-rbcz-scag
Psycholoog Emmen
Wheempad 3
7851 AC Zweeloo
Route naar mijn praktijk
Top