Therapie


Soorten klachten en problemen

Je kunt bij ons terecht bij verschillende soorten klachten en problemen, zoals:

Burnout
Bij een burnout is alles te veel. Je bent letterlijk opgebrand. Het is belangrijk om te kijken wat er bij jou allemaal meespeelt en welke veranderingen er nodig zijn om weer de oude te worden.

Depressieve gevoelens
Je zit niet lekker in je vel en je voelt je somber. Wij gaan samen onderzoeken hoe je in deze negatieve spiraal terecht bent gekomen en wat er voor nodig is om er weer uit te komen.

Relatieproblemen
Als jullie denken dat jullie er samen niet meer uitkomen dan kan het heel goed zijn om hier wat hulp bij te vragen. Om het niet uitgesprokene uitgesproken te laten worden en om echt te luisteren naar de ander.

Rouwverwerking
Bij rouw kan het gaan om vele soorten verlies. Het is fijn als je die gevoelens kunt delen en kunt ervaren dat het rouwproces heel persoonlijk is en dat elk gevoel in deze periode normaal is.

Stress
Stress kan emotionele en lichamelijke veranderingen met zich meebrengen. Ik kan je hierbij helpen.

Trauma
Een trauma kun je oplopen als je emotioneel bent beschadigd door een schokkende gebeurtenis. Het kan helpen door te kijken wat er precies gebeurd is en erover te praten in een veilige omgeving.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

We hebben elk een eigen praktijk in de regio Emmen, dus je kunt zelf kiezen met wie je een afspraak maakt.

Wij helpen je graag verder.

Contact >>
Psycholoog Emmen voor therapie en relatietherapie in de regio Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Beilen, Borger, Klazienaveen, Zweeloo, Hoogeveen, Assen, Stadskanaal, Ter Apel, Emmer-Compascuum, Schoonebeek. Je bent welkom.


Top