Therapie

Therapie Emmen - Therapeut Pitrik

Soorten klachten en problemen

Je kunt bij mij terecht bij verschillende soorten klachten en problemen, zoals:

Burnout
Bij een burnout is alles te veel. Je bent letterlijk opgebrand. Het is belangrijk om te kijken wat er bij jou allemaal meespeelt en welke veranderingen er nodig zijn om weer de oude te worden.

Depressieve gevoelens
Je zit niet lekker in je vel en je voelt je somber. Wij gaan samen onderzoeken hoe je in deze negatieve spiraal terecht bent gekomen en wat er voor nodig is om er weer uit te komen.

Relatieproblemen
Als jullie denken dat jullie er samen niet meer uitkomen dan kan het heel goed zijn om hier wat hulp bij te vragen. Om het niet uitgesprokene uitgesproken te laten worden en om echt te luisteren naar de ander.

Rouwverwerking
Bij rouw kan het gaan om vele soorten verlies. Het is fijn als je die gevoelens kunt delen en kunt ervaren dat het rouwproces heel persoonlijk is en dat elk gevoel in deze periode normaal is.

Stress
Stress kan emotionele en lichamelijke veranderingen met zich meebrengen. Ik kan je hierbij helpen.

Trauma
Een trauma kun je oplopen als je emotioneel bent beschadigd door een schokkende gebeurtenis. Het kan helpen door te kijken wat er precies gebeurd is en erover te praten in een veilige omgeving.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Pitrik Bakker
Geregistreerd bij LVPW en RBCZ

Neem contact op

Lees meer over:

Online therapie
Therapie per e-mail behoort ook tot de mogelijkheden. Sommige mensen vinden het prettiger en gemakkelijker om zich per e-mail te uiten.
Psycholoog Emmen voor therapie en relatietherapie in de regio Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Beilen, Borger, Klazienaveen, Zweeloo, Hoogeveen, Assen, Stadskanaal, Ter Apel, Emmer-Compascuum, Schoonebeek. Je bent welkom.


Psycholoog Emmen
Ervaringen van cliƫnten
Ik voel me helemaal op mijn gemak bij Pitrik. >> Lees verder...
Psycholoog Emmen
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

lvpw-rbcz-scag
Psycholoog Emmen
Wheempad 3
7851 AC Zweeloo
Route naar mijn praktijk
Top