Relatietherapie Emmen

Relatietherapie Emmen - Relatietherapeut Pitrik

Gespecialiseerd in relatietherapie

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Emmen, Coevorden en Beilen?

Mijn naam is Pitrik Bakker. In mijn praktijk Psycholoog Emmen kun je terecht voor een laagdrempelige vorm van hulpverlening. Als gekwalificeerd therapeut ben ik geregistreerd bij de LVPW en RBCZ.

Mijn specialisaties zijn relatietherapie, systeemtherapie, liefdesrelaties en gezinsproblemen. Zowel in 2010 als in 2014 heb ik nog aanvullende opleidingen hiervoor afgerond.

Jullie behoeften in de relatie

We gaan samen kijken wat jouw of jullie behoeften zijn in jullie relatie. In een relatie ben je wel samen, maar je kan allebei heel andere behoeften, gedachten, idealen, wensen of toekomstdromen hebben.

En als die wensen te veel uit elkaar komen te liggen dan kan er een verwijdering ontstaan. En vaak is het moeilijk om er samen over te praten en om aan te geven wat jou gelukkig(er) zou maken.

Uitspreken wat je wilt

Want we zijn als mens snel geneigd om verwijten te maken en eigenlijk is het beter om te zeggen wat we wel willen. Maar juist dat is soms zo moeilijk. Gewoon zeggen wat je wensen zijn, wat je gelukkig maakt, zonder verwijten te maken.

Als je denkt dat je er alleen niet meer uitkomt dan kan het heel goed zijn om hier wat hulp bij te vragen. Om het niet uitgesprokene uitgesproken te laten worden en om echt te luisteren naar de ander.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik help jullie graag verder!

Pitrik Bakker
Geregistreerd bij LVPW en RBCZ

Neem contact op


Psycholoog Emmen
Ervaringen van cliënten
Ik voel me helemaal op mijn gemak bij Pitrik. >> Lees verder...
Psycholoog Emmen
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

lvpw-rbcz-scag
Psycholoog Emmen
Wheempad 3
7851 AC Zweeloo
Route naar mijn praktijk
Top